Rajzelőkészítő leendő hallgatóinknak

Rajzelőkészítő leendő hallgatóinknak

Jelentkezési határidő meghosszabbítva március 15-ig! Az így bekapcsolódó felvételizőknek heti két alkalommal (szerdán és szombaton is) biztosítunk helyet, hogy felzárkózhassanak

Kedves Felvételizők!

A BME Ipari termék- és formatervező mérnök képzésére való felvétel alkalmassági vizsgához kötött, amelyre való felkészüléshez nagy segítséget jelent, ha a felvételit megelőzően előkészítő tanfolyamon vesztek részt.

A Gép- és Terméktervezés Tanszék előkészítőin elsajátíthatjátok azt a tudást, ami a sikeres alkalmassági vizsgához szükséges.

 

Fontos tudnivalók:

A Rajzi felvételi előkészítő tanfolyam tanári vezetéssel történik.

A tanfolyam 10 x 3 óra időtartamú (hetente 1 alkalommal).

Tervezett tanfolyami csoportok időbeosztása: szombaton 10-13 óráig, illetve megfelelő létszám esetén szerdán 17-20 óráig.

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a rajzi előkészítő tanfolyam a BME Ipari termék- és formatervező mérnöki képzés rajzi alkalmassági vizsgájára készít fel, más képzések alkalmassági vizsga követelményei ettől eltérőek lehetnek.

Jelentkezés: 2017. január 1-től 2017. január 20-ig. 2017.március.15.

A jelentkezés módja: a jelentkezési lap kitöltése és aláírása után szkennelve e-mailen: felveteli@gt3.bme.hu címre elküldve,

VAGY ha a szkennelés nem megoldható, akkor levélben: a BME Gép- és Terméktervezés Tanszék, 1111 Budapest Műegyetem rkp. 3. postacímre elküldve.

 

Kezdési időpont: 2017. február 15.

A tanfolyam díja: 63.000,-Ft (a díj az ÁFÁ-t tartalmazza)

Befizetés módja: banki átutalás

A tanfolyamdíj banki átutalással való fizetéséről (számlaszám, stb.) január 20-a után küldünk tájékoztatást.

A tanfolyamra való jelentkezés akkor válik véglegessé, ha a jelentkező a tanfolyami díjat átutalta, és az átutalásról szóló banki igazolást (másolatot, illetve netbank visszaigazolást) a felveteli@gt3.bme.hu e-mail címre elektronikusan VAGY a BME Gép- és Terméktervezés Tanszék, 1111 Budapest Műegyetem rkp. 3. postacímre levélben elküldte.

Várjuk jelentkezését a rajzi előkészítő tanfolyamunkra és a BME Ipari termék- és formatervező mérnök képzésére!

További információk:

e-mail: felveteli@gt3.bme.hu

Jelentkezési lap: LETÖLTÉS