Tisztelt Hallgatók!

KÉREM FIGYELMESEN OLVASSÁK EL AZ ALÁBBI TÁJÉKOZTATÓT!

A Gép- és Terméktervezés Tanszék FTP szerveréhez és a http://gt3.bme.hu weboldalon tárolt oktatási anyagokhoz, illetve az IntelliFiles dokumentumkezelő rendszerhez az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges hozzáférni.

Kérünk mindenkit, hogy az adatok pontos megadására fokozottan ügyeljen, ugyanis a NEPTUNban található adatok alapján ellenőrizzük a jogosultságot. Csak az a hallgató kaphat hozzáférést bármely rendszerhez, aki az adott félévben a Gép- és Terméktervezés Tanszéken olyan tárgyat hallgat. A regisztráció után az FTP hozzáférés néhány napon belül, az IntelliFiles és GT3 Web hozzáférés pedig azonnal aktiválódik.

A regisztráció után, a 152.66.26.55 IP cím alatt elérhető FTP szerverre, GT3 weboldalra, valamint az IntelliFiles rendszerbe bejelentkezéshez, a NEPTUN kódot kell felhasználónévként használni. A belépéshez szükséges jelszó az ezen a lapon, a jelszó mezőben megadott karaktersorozat.
Az FTP szerver bármely FTP kliens program alkalmazásával, de a különböző böngésző (Internet Explorer, Opera, Firefox, Crome) programok segítségével, a következő linkre kattintva is elérhető: ftp://152.66.26.55

A REGISZTRÁCIÓVAL KAPOTT HOZZÁFÉRÉS CSAK AZ ADOTT FÉLÉVRE ÉRVÉNYES!
VISSZAIGAZOLÓ E-MAILT NEM KÜLDÜNK!


INFORMATION TO FOREIGNER STUDENTS!

Please fill the form to access the following services of the Department of Machine and Product Design: FTP server, the contents of the website, the Intellifiles PDM system.

Please fill the form with your proper data, because the authorization will be checked by the data retrieved from the Neptun system. Only those students can get access, who are registered for a subject of the Department of Machine and Product Design in the current semester.
The FTP account activates a couple of days after registration, while the Intellifiles and the website account activates immediately. The IP address of the FTP server is 152.66.26.55. The FTP server and the Intellifiles system can be accessed by using your Neptun code as username. To access the FTP server you may use any FTP client or your web browser (Internet Explorer, Opera, Firefox, Chrome) by clicking: ftp://152.66.26.55

The account is valid for one semester only!
There will be no e-mail sent about the registration!


Név / Full Name:
E-mail cím:
Email address:
(A “@”-ot ne törölje!)
(Do not delete “@”!)
Neptun-kód:
Neptun-code:
NK-
Születési dátum:
Date of Birth:
Számítógép MAC címe:
Csak Creo licenszet igénylőknek!
MAC address of Your computer:
ONLY to obtain Creo licence!

A MAC Address segédprogram ITT
The network ID (MAC address) determination application can be downloaded HERE
Jelszó:
Password:

(minimum hat karakter)
(6 caracters needed)
Jelszó megerősítése:
Verify your password:

Az esetleges működési hibákról visszajelzést a radics.janos@gt3.bme.hu címre várunk.
If you are having problems with the registration, please contact the administrator via radics.janos@gt3.bme.hu

* PTC Creo licensz igénylése esetén, amennyiben nem a felsorolt tantárgyak házi- és féléves feladatainak megoldásához szükséges (pl.:diplomamunka íráshoz), a licensz igénylését a bme@c3d.hu címre várjuk. Az e-mailnek tartalmaznia kell a fenti űrlapban található adatok mellett a licensz igénylés egy-két mondatos indoklását is.