english flah English
Bejelentkezés

A JavaScript letiltása miatt az oldal funkcionalitása korlátozott!

Reduced site functionality due to JavaScript being blocked!

Hírek
Aktuális hírek

POPAI Student Design Awards - Terméktervező hallgatóink sikere

Harmadszor írt ki egyetemi hallgatók részére pályázatot a POPAI Magyarország Egyesület, POPAI Student Design Awards címmel. Három kategóriában összesen kilenc díjat osztott ki a szakmai zsűri.

Harmadszor írt ki egyetemi hallgatók részére pályázatot a POPAI Magyarország Egyesület POPAI Student Design Awards néven. A verseny fő támogatója a SPAR, témaadó szponzora pedig a PICK Szeged volt. Kreatív, innovatív, ugyanakkor megvalósítható vásárláshelyi eszközök terveit várta a szakmai zsűri. Idén 3 téma került kiadásra: PICK polcos display újragondolása, PICK karton display tervezése, PICK SDC hűtődisplay lógatott termékbemutatással. A pályázat sikerét mutatja, hogy a három kategóriában összesen kilenc díjat osztott ki a szakmai zsűri.

A versenyben harmadik helyezést ért el Kovács Boglárka és Balassa Boglárka. Díjuk tízezer forint értékű PICK ajándékcsomag.

Második helyezett lett és ötvenezer forint értékű SPAR vásárlási utalványt kapott Majoros Míra.

A kiadott témák legjobbjaiként első helyezettek lettek, így egyenkét százezer forint értékű SPAR vásárlási utalványt kaptak: Molnár Dóra, Bősze Dorka és Takács Tamás.

Fenntarthatósági, kreatív és PICK különdíjat, személyenként ötvenezer forint értékű SPAR vásárlási utalványt, Várkonyi Botond, Frecska Viktória és Mihály Gergely nyertek.

Az első helyezettek és különdíjasok, összesen 6 pályamunka, képviselheti idén hazánkat a Shop! Global Awards POP világverseny Student Design kategóriájában.

Eddig 3 magyar Shop! Global Awards viágbajnoki győzelmet hoztak el a BME terméktervező hallgatói. Mióta ez a kategória létezik, csak magyar diák győzött az 5 kontinensen zajló, helyi POPAI és Shop! diákversenyek győztesei között hirdetett viadalon!

A sikeres pályázatról és az eredményekről a Trade magazin legújabb számában is olvashatunk.

Ezúton gratulálunk hallgatóinknak és felkészítőtanáruknak Varga Andrásnak!

2022-04-09 11:02:51low_priority

Látogatottság: 275

Szerkesztve: 2022-04-09 18:53:13