english flah English
Bejelentkezés

A JavaScript letiltása miatt az oldal funkcionalitása korlátozott!

Reduced site functionality due to JavaScript being blocked!

Hírek
Aktuális hírek

RAJZ ALKALMASSÁGI ELŐKÉSZÍTŐ TANFOLYAM (ONLINE) - FRISSÍTVE!

Kedves Felvételizők! A BME Ipari termék- és formatervező mérnök képzésére való felvétel alkalmassági vizsgához kötött, amelyre való felkészüléshez nagy segítséget jelent, ha a felvételit megelőzően előkészítő tanfolyamon vesztek részt. A Gép- és Terméktervezés Tanszék előkészítőin elsajátíthatjátok azt a tudást, ami a sikeres alkalmassági vizsgához szükséges.

Fontos tudnivalók:

A Rajz alkalmassági előkészítő tanfolyam online formában tanári vezetéssel történik.
A tanfolyam 10 x 3 óra időtartamú (hetente 1 alkalommal).
Tervezett tanfolyami csoportok időbeosztása: szombaton 10-13 óráig, illetve megfelelő létszám esetén szerdán 17-20 óráig.
Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a rajzi előkészítő tanfolyam a BME Ipari termék- és formatervező mérnöki képzés rajzi alkalmassági vizsgájára készít fel, más képzések alkalmassági vizsga követelményei ettől eltérők lehetnek.
Jelentkezés: 2020. október 1-től 2021. március 31-ig.

A jelentkezés módja: a jelentkezési lap kitöltése és aláírása után szkennelve e-mailen: felveteli@gt3.bme.hu és a pok.zsuzsa@gt3.bme.hu címre elküldve,

VAGY ha a szkennelés nem megoldható, akkor levélben: a BME Gép- és Terméktervezés Tanszék, 1111 Budapest Műegyetem rkp. 3. postacímre elküldve.

Kezdési időpont: 2021. február 10. (szerda), illetve február 13. (szombat), csatlakozás folyamatosan lehetséges.

A tanfolyam díja: 90.000,- Ft (a díj az ÁFÁ-t tartalmazza)

Befizetés módja: banki átutalással szíveskedjenek a Magyar Államkincstár
10032000-01425279-00000000 sz. számlára átutalni, a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni rajzi előkészítő tanfolyam GT3 – 057.

A tanfolyamra való jelentkezés akkor válik véglegessé, ha a jelentkező a tanfolyami díjat átutalta, és az átutalásról szóló banki igazolást (másolatot, illetve netbank visszaigazolást) a felveteli@gt3.bme.hu és a pok.zsuzsa@gt3.bme.hu e-mail címre elektronikusan VAGY a BME Gép- és Terméktervezés Tanszék, 1111 Budapest Műegyetem rkp. 3. postacímre levélben elküldte.

Várjuk jelentkezését a rajzi előkészítő tanfolyamunkra és a BME Ipari termék- és formatervező mérnök képzésére!

További információk:
e-mail: felveteli@gt3.bme.hu
Jelentkezési lap: JELENTKEZESI-LAP_Rajzi_elokeszito_2021.pdf

A részvételi díj befizetését követő lépések:

Első lépésben „Anita Darabos-t” facebook-on be kell jelölni ismerősnek, Ő helyezi be a hallgatót a szerdai vagy a szombati BME rajzi előkészítő csoportba.

A szigorúan zárt és titkos csoportban csak a tagok látják a fent levőket (csoportban kapják a feladatokat; nézhetik filmeket) oda töltik be a kész rajzaikat. Segédeszközt postán küldjük el részükre. BME Teams online óra is van a geometriai feladatok előadásához, térbeli megtekintéséhez.

Perspektivikus, axonometrikus és tárgyrekonstrukciós feladatainkat átdolgoztuk a rendkívüli helyzetre, az előző időszakban is remekül működőt a tanfolyamunk ezekkel a megoldásokkal. 


2020-09-23 11:06:42normal_priority

Szerkesztve: 2021-02-04 09:22:48