english flah English
Bejelentkezés

A JavaScript letiltása miatt az oldal funkcionalitása korlátozott!

Reduced site functionality due to JavaScript being blocked!

Oktatás
Szakdolgozat / Diplomaterv

Zárt kezelés (titkosítás)

Amennyiben a szakdolgozat/diplomaterv készítésnek helyet adó gazdálkodó szervezet a kiadott feladattal kapcsolatban igényli a zárt kezelést (titkosítást), - maximum 5 évre lehetséges - alapos indokolással, kérelmeznie kell a dolgozat és a védés nyilvánosságának korlátozását, zárt kezelését. Az engedélyezésről a Kar Dékáni Hivatala dönt. Kérjük, hogy csak valóban indokolt esetben nyújtsák be a kérelmet!

A szükséges formanyomtatványok a Kar weboldaláról, az alábbi linken tölthetők le:

Kérelem a szakdolgozat, illetve a diplomaterv zárt kezelésére*

Információvédelmi megállapodás 2021.08.31-től*

  • A zárt kezeléshez szükséges, a gazdálkodó szervezet adatival kitöltött és aláírt nyomtatványok, tanszékre történő leadási határideje a 14. oktatási hét péntek 12:00, de kérjük, hogy amennyiben lehetőség van rá, mielőbb juttassa el a tanszéki titkárságra:

Miklós Vilmosnénak Mg.ép.1.em.110.

Leadandó két példányban.

* A hivatkozás a BME GPK weboldalán elhelyezett dokumentumra hivatkozik. Amennyiben esetleg itt hibát jelez a hivatkozás az esetleges modosítás miatt, úgy kérem a GPK oldalán, a Dokumentumok / Szabályzatok / Kari szintű szabályzatok menüpont alatt keresse azt.

TÉMAVEZETŐI NYILATKOZAT

Akinek nincsen meg a Szakdolgozat/Diplomatervezés felvételéhez szükséges kreditpontja, az alábbi nyomtatványon kérvényezheti hogy mentesüljön az előírt kreditmennyiség teljesítése alól: Temavezeto_tamogato_nyilatkozat_SZD&DT_felvetelhez.docx

Benyújtási útmutató: temavezetoi_nyilatkozat_benyujtasi_utmutato_V1.pdf