english flah English
Bejelentkezés

A JavaScript letiltása miatt az oldal funkcionalitása korlátozott!

Reduced site functionality due to JavaScript being blocked!

Hírek
Aktuális hírek

CLAAS Konferencia Nap - Meghívó

A 19. CLAAS Konferencia Nap 2021. március 3. 10:00-12:00-ig online kerül megrendezésre. Az idei téma: Hogyan támogatják a CLAAS újításai az élelmiszer ellátási láncot. A részvételhez regisztráció szükséges! (Határidő: 2021. február 24.)

Tisztelt Hallgatók!

 

Örömmel osztjuk meg a CLAAS Konferencia Nap részletes programját Önnel. A csatolt Meghívóból tájékozódhat a Konferencia Nap témáiról, megismerheti az elismert szakértőként a mezőgépészet vagy kapcsolódó területein tevékenykedő előadóinkat.

A Konferencia Napon többek között Dr. Joachim Stiegemann, a CLAAS legnagyobb teljesítményű betakarító gépeinek termékmanagere tart előadást a nagyüzemi szántóföldi megoldások témájában.

 

Ne felejtsen el regisztrálni, hiszen a Konferencia a regisztráció során megadott email címre küldött linken keresztül tekinthető meg.

 

Van olyan ismerőse, akinek hasonló az érdeklődési köre és szeretne a legújabb technológiákról hallani a világ egyik vezető mezőgazdasági gépgyártó vállalatának szakértőitől? Bátran küldje el neki ezt a meghívót, várjuk őt is a 19. CLAAS Konferencia Napon!

2021-02-09 08:55:20normal_priority

Szerkesztve: 2021-02-09 08:57:12