english flah English
Bejelentkezés

A JavaScript letiltása miatt az oldal funkcionalitása korlátozott!

Reduced site functionality due to JavaScript being blocked!

Hírek
Aktuális hírek

Graduation Projects pályázati felhívás meghosszabbítva!

A Graduation Projects – a visegrádi országok design diploma seregszemléje, melyet a lengyel Zamek Cieszyn koordinál, a kezdeményezésnek a Magyar Formatervezési Tanács is szakmai partnere - idén is meghirdetésre került. Az idei Graduation Projects felhívásra november 5-éig várják a diplomapályázatok beérkezését design és grafika kategóriában.

A projekt a Visegrádi Együttműködés országainak a formatervezés, illetve a tervezőgrafika területén diplomázó hallgatóinak éves seregszemléje, mely először 2002-ben került megrendezésre. Aktuális évi BA és MA diplomával pályázhatnak a fiatal tervezők, rövid leírás és 10 kép elektronikus benyújtásával. A pályázatokat két fordulóban értékeli a nemzetközi bírálóbizottság, a két kategória, a formatervezés és a grafika diplomamunkáit két külön szakbizottság értékeli.

A kiválasztott projektek a Zamek Cieszyn éves designfesztiválja kiemelt eseményeként kerülnek kiállításra, illetve az alkotóknak lehetősége nyílik diplomamunkájuk prezentálására, de emellett minden évben további megjelenési lehetőségekre is törekednek. 
 
Bízunk benne, hogy az idei mezőnyben is sok magyar diplomamunkával találkozhatunk!

További részletek, pályázati feltételek: www.graduationprojects.eu

2022-10-18 14:26:29low_priority

Látogatottság: 235

Szerkesztve: 2022-11-02 11:47:32