english flah English
Bejelentkezés

A JavaScript letiltása miatt az oldal funkcionalitása korlátozott!

Reduced site functionality due to JavaScript being blocked!

Hírek
Aktuális hírek

EBEC Challenge mérnökverseny

Március 30-31.-én kerül megrendezésre az EBEC Challenge mérnökverseny első fordulója BME-s hallgatók részére.

Idén is megrendezésre kerül az EBEC mérnökverseny BME-s hallgatóknak. A verseny március 30-31.-én lesz a Magyar Mérnöki Kamara épületében és 4 fős csapatok indulhatnak. A versenyen bármely kar hallgatóit szívesen várjuk, a feladatok főként a kreativitást, a problémamegoldó képességet és a csapattal való együttműködést teszik próbára. 

 

Március 30.-án az Innovative Design kerül megrendezésre, ahol egy eredeti ötlettel kell előállni egy, a magyar ipari szereplők számára is releváns technológiai innovációval kapcsolatban. 

 

Március 31.-én a Case Study kategóriát tartjuk, ahol egy valós problémán kell ötletelni a csapattal és kitalálni rá a lehető legjobb megoldást.

 

A megoldást mindkét nap angol nyelven kell prezentálni egy szakmai zsűrinek. A győztes csapatok mindkét kategóriában továbbjutnak a milánói döntőbe, hogy egyetemünket képviseljék. Továbbá a helyezetteket is értékes nyereményekkel várjuk!

 

Jelentkezni lehet csak az egyik vagy mindkettő kategóriában is, a határidő március 26.

 

További információ és jelentkezés a weboldalon (https://mernokverseny.hu) vagy a Facebook eseménynél (https://fb.me/e/2p3ngNZaI). 

2023-03-17 08:31:34normal_priority

Látogatottság: 80