english flah English
Bejelentkezés

A JavaScript letiltása miatt az oldal funkcionalitása korlátozott!

Reduced site functionality due to JavaScript being blocked!

Hírek
Aktuális hírek

Nemzetközi siker

Nagyszerű eredményt ért el Rajkai Boldizsár, alapképzéses, terméktervező hallgatónk, aki a Shop! Global Awards nemzetközi versenyen I. helyezést ért el display tervével.

A munkája az „Integrált terméktervezés IV.” tárgy keretében, Varga András gyakorlatvezető támogatásával, a POPAI Magyarországgal közösen meghirdetett projekt során készült, amelyben Zewa Quickpack konyhai törlőkendő termékek számára kellett displayt készíteni.

A projekt során elkészült terveket egy szakmai zsűri értékelte és a legjobb négy munka benevezésre került a POP szakma „Oscar”-jának számító Shop! Global Awards nemzetközi versenyre.

A díjnyertes pályamunka:

A statikus eladótérbe egy különleges mozgást álmodott meg, amit a display-koronára helyezett el. A szélkerékre emlékeztető forgórész lapátjain a briefben szereplő új Zewa Quickpack konyhai törlőkendő hatféle különböző mintájú csomagját helyezte el, szövegesen egy-egy szóval utalva a felhasználás lehetséges helyszínére, hogy a választást megkönnyítse. A kereket mozgásérzékelővel látta el, így az a vevő közeledtével mozgásba lendül. De nem egyenletes forgással, hanem szaggatottan (staccato): forog-megáll-forog-megáll konstrukcióval, ami még jobban magára vonzza a tekintetet. A vásárlók közelebb lépnek, így már a terméket, a kommunikációt is észreveszik, így a termékelőnyöket is könnyen megérthetik.

A működést bemutató animáció itt tekinthető meg.

 

2020-07-02 10:23:40normal_priority

Látogatottság: 635