english flah English
Bejelentkezés

A JavaScript letiltása miatt az oldal funkcionalitása korlátozott!

Reduced site functionality due to JavaScript being blocked!

Hírek
Aktuális hírek

Innovációs Szakkiállítás és Konferencia

2022. 12. 15-én Innovációs Szakkiállítás és Konferencia kerül megrendezésre a Gép- és Terméktervezés Tanszéken

 

 

A konferencia és szakkiállítás célja: A hazai kis és középvállalatok számára, hosszú távon a kutatás-fejlesztés elengedhetetlen a piaci verseny kihívásainak leküzdésére. A saját know-how megteremtése nagy kihívások elé állítja a hazai válla-latokat, amely tevékenység során, a sokszor világszinvonalú feladatmegoldás folyamata, eredményei nem kerülnek nyilvánosságra. A GT3 innovációs konferencia és szakkiállitás elsődleges célja, hogy a vállalatok a fejlesztéseik során végzett tevékenység bemutatására, az elért eredmények publikálására ugyanakkor a megszületett know-how fizikai formában megvalósult eredményeinek prezentálására is lehetőséget kapjanak.

 

A jelentkezés minden hazai és külföldi vállalat számára nyitott. A jelentkezés módja: e-mailben, vagy telefonon Dr. Horák Péternél: horak.peter@gt3.bme.hu, vagy személyesen a BME Gép és Terméktervezés Tanszéken (1111 Budapest Bertalan Lajos u. 1-3. MG-épület)

Jelentkezési határidő résztvevők és kiállítók részére: 2022. 11. 18.

Jelentkezési határidő előadók részére: 2022.12.08.

Részvételről további információk: gt3@gt3.bme.hu

 

Meghívó letöltése: GT3 Innov 2022 Meghivo

 

Program letöltése: GT3_Innov_22_PROGRAM

 

A rendezvényhez nyomtatott és elektronikus kiadvány is készül, amely tartalmazza az előadásokhoz tartozó publikációkat, valamint a kiállító cégek bemutatkozását. A rendezvény hivatalos kiadványa ISBN, ISSN számmal rendelkezik, megjelenik nyomtatott és elektronikus formában is. 

 

Publikációs információk:

Az előadásokhoz kapcsolódó publikáció maximum 4-6 oldal terjedelmű lehet, amely lektorálásra kerül. A megjelenés nyelve angol vagy magyar. A formai követelményeket tartalmazó mintadokumentumot a gt3@gt3.bme.hu email cimen lehet igenyelni. A végleges anyagot 2022.12.06-ig kell elektronikus formában megküldeni a fenti e-mail cimre.

 

 

Rövid fényképes beszámoló a rendezvényről:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A rendezvény részletes beszámolója és kiadványa: HAMAROSAN!

 

 

 

2022-09-07 14:54:20low_priority

Látogatottság: 632

Szerkesztve: 2023-01-31 08:59:06