english flah English
Bejelentkezés

A JavaScript letiltása miatt az oldal funkcionalitása korlátozott!

Reduced site functionality due to JavaScript being blocked!

Hírek
Aktuális hírek

Hírek száma oldalanként: 5 10 20

Oldal: 1 2 3

news_imagenews_image

Hallgatóink sikere az OTDK Agrártudományi Szekciójában

Hallgatóink, Szabó Bence és Wágner Árpád a „Talaj-szerszám kölcsönhatás diszkrételemes modelljének fejlesztése mesterséges intelligencia alkalmazásával” című dolgozatukkal I. helyezést értek el az OTDK agrárműszaki tagozatában.

2023-04-14 08:30:51
news_imagenews_image

"Shaping the Future" pályázat nemzetközi programban való részvételre

A program során a legkorszerűbb digitális eszközök nyújtotta lehetőségek bemutatásán keresztül támogatják művészeti projektek megvalósítását. A pályázatot a Shaping the Future című, a Kreatív Európa Program keretében megvalósuló projekt részeként kerül meghirdetésre. A Magyarországról kiválasztásra kerülő 4 művész számára lehetőség nyílik belga, magyar, olasz, és szlovén szakértők támogatása mellett részt venni egy intenzív műhelymunkában az olaszországi Como városában, majd az azt követő 8 hónapos mentorálásban. A programban való részvétel költségeit, így az utazási és a szállásköltséget is a projekt finanszírozza. Mindemellett támogatást biztosít a projekt megvalósítására, valamint kiállítási lehetőséget Brüsszelben 2024-ben. Mivel a program angol nyelvű, a részvétel feltétele az angol nyelv B1 – B2 szintű ismerete.

2023-04-14 08:43:25
news_imagenews_image

Gyakornoki állás a FLOWSERVE Hungary Services Kft.-nél

Flowserve is looking for a mechanical or chemical engineering intern to work in our Order Engineering team, where you will have the chance to dive into the niche market of mechanical seals of heavy duty industrial equipment, and support the daily work of the full-time employees at an industry leader of auxiliary seal support systems. You will be oversee the whole process of manufacturing a custom engineered equipment for specific needs, where no project are alike.

2023-03-08 08:42:36

Oldal: 1 2 3